Linkovi ka Vašem sajtu

 

Ukoliko želite da ojačate svoju poziciju na raznim pretraživačima kao i da privučete brojne klijente - posetioce sajta www.fotografije.net i www.profesor.rs kao i sajtu www.fotografije.in.rs možete da kupite baner sa linkom ka Vašem sajtu i to u sledećim paketima:

 

 seo 150mseo 300m

 

Objašnjenje:

1. Baner sa linkom - privlači sve posetioce navedenih sajtova ka Vašem sajtu - postavi se baner sa linkom i on se pojavljuje na svim stranicama sajta ali je baner u baner sistemu samog sajta tako da se on može menjati nedeljno ili mesčeno shodno akciji ili Vašim željama.

2. Direktni link ka Vašem sajtu - privlači sve postetioce + ojačava poziciju Vašeg sajta u sajtovima za pretragu - podrazumeva se da se mora svaki baner i link ručno staviti na svaku stranicu navedenih sajtova tako da imate mnogo povratnih linkova ka Vašem sajtu čime se automatski diže rejting sajta kao i pozicija prilikom pretrage ključnih reči.

3. objave za društvene mreže služe da se promoviše Vaš sajt ili neki proizvod ili usluga koja se nalazi na Vašem sajtu. Cilj objava je da dovedu što više ljudi na Vaš sajt i da se maksimalno poveća profit samog sajta.

 

Kontakt telefon : 064 / 222 -75 - 15

 

Loading...